Neem contact op

Portrettekenaar Rolf

Iedere tekening is uniek en geen portret is hetzelfde. Voor een gedetailleerd kostenplaatje bekijk de prijsindicatie voor portretten. Wilt u weten hoe één en ander in zijn werk gaat, hier vertel ik meer over mijn werkwijze. Laat hieronder uw gegevens achter en vertel me wat u zou willen. Ik reageer vlot per e-mail, zodat u op die manier mij uw foto's kunt sturen.

Of.. stuur me een e-mail naar: rolf@corvis.nl

Wat is uw naam?
Wat is uw e-mail?
Wat zou u willen?

Ik reageer in principe binnen twee dagen. Houd daarom ook uw Ongewenste Mail (SPAM) map in de gaten, want soms schijnt mijn antwoord daar te belanden :-( Met name bij Hotmail en Outlook adressen.

Portretbon

Portretbon

Heeft u een Portretbon en wilt u deze verzilveren? Neem contact op middels bovenstaand contactformulier en vermeld de code die op de bon staat. Ik zal dan per e-mail contact met u opnemen om uw wensen en details te bespreken.

Wilt u een Portretbon cadeau doen? Ze zijn verkrijgbaar vanaf €10 en u kunt ze bestellen in mijn webshop. U wilt een bon voor een bedrag die niet in de keuzelijst voorkomt? Geen probleem, neem contact op en we gaan het regelen.

Lees meer over de Portretbon en de voorwaarden.

AVG mededeling en copyright disclaimer

Uw gevens worden nergens door mij online bewaard of gedeeld. De inhoud van dit contactformulier gaat rechtstreeks en alleen naar mijn e-mail. Tekeningen publiceer ik niet zonder uw toestemming en dan vermeld ik bij publicatie hooguit de beginletter van uw (voor-)naam. Door mij een opdracht te verstrekken verklaart u dat u de rechten van de foto heeft of toestemming van de fotograaf de foto na te laten tekenen.

PortretTekenaarRolf
portrettekenaarrolf

© 2000+ PortretTekenaarRolf | Corvis web solutions