Neem contact op

Rolf op Facebook PortretTekenaarRolf

Iedere tekening is uniek en geen portret is hetzelfde, maar een portret heeft u al vanaf 70 euro. Voor een gedetailleerder kostenplaatje bekijk de prijsindicatie voor portretten. Wilt u weten hoe één en ander in zijn werk gaat, hier vertel ik meer over mijn werkwijze. Laat hieronder uw gegevens achter en vertel me wat u zou willen. Ik reageer vlot per e-mail, zodat u op die manier mij uw foto's kunt sturen.

Of.. stuur me een e-mail naar: rolf@corvis.nl

Wat is uw naam?
Wat is uw e-mail?
Wat zou u willen?

Ik reageer in principe binnen twee dagen. Houd daarom ook uw Ongewenste Mail (SPAM) map in de gaten, want soms schijnt mijn antwoord daar te belanden :-(

Portretbon

Portretbon

Heeft u een Portretbon en wilt u deze verzilveren? Neem contact op middels bovenstaand contactformulier en vermeld de code die op de bon staat. Ik zal dan per e-mail contact met u opnemen om uw wensen en details te bespreken.

Wilt u een Portretbon cadeau doen? Ze zijn verkrijgbaar vanaf €10 en u kunt ze bestellen in mijn webshop. U wilt een bon voor een bedrag die niet in de keuzelijst voorkomt? Geen probleem, neem contact op en we gaan het regelen.

Lees meer over de Portretbon en de voorwaarden.

© 2000+ PortretTekenaarRolf | Corvis web solutions